Monday, April 26, 2010

nasi lemak teh tarik event!

event nasi lemak teh tarik makanan warisan 1 malaysia yg berlangsung pade 240410 kat kuala kubu bharu time pilihanraya kecik ulu selangor. hahaha! sgt happening tapi panas gile. siap dance poco2 lagi kat sane tapi xsempat nak amik pic sbb sume join. sayang betul! event dari pagi membawa ke senje buat aku penat gile babeng! penat bukan pasal byk keje tapi sbb panas. yg best makanan sume percume. amik je mane yg aku nak! nasi lemak, teh tarik, char ketiau, apam, nasi briyani & macam2 lagi yg aku da tak ingat.. ape2 pon aku respect mamat kat bwh ni dari Balai Seni Lukis Negara sbb lukis pic PM gune spray. sgt2 cantek & berbakat! teruje aku nengok lukisan PM yg dia lukis. congrats bro!!!




5 comments:

  1. hahaha!
    aku posing je lebey..
    yg spray lukisan tu mamat sebelah aku tuh..
    memang berbakat!
    teruje aku..
    ;)

    ReplyDelete
  2. stail giler!!ader lg ker event 2?

    ReplyDelete
  3. terujenye die...nk sain!!!
    /me tunjuk dada Ferk!!
    ahaks!!

    ReplyDelete
  4. tatao la lepas ni ade lagi ke tak..
    kalau ade memang best~
    ;)

    ReplyDelete