Wednesday, July 1, 2009

TAG by Liyan!


The rules:

• Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.
- muka comey tapi sengal. huhu!
- suke warna pink tapi persoalannyer dia ni manje ke?
- shoppaholic ( eh betul ke ejaan tu? lantakla! )
- kuat makan. tgk pp la. makin lame makin gebu! hahaha!
- matlamat berangan same ngan aku. the amazing CALDINA!

• Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.
- suke tido..
- suke isap okok w'pon tau tekak da kene tonsel! ( aku memang degil! hahaha! )
- suke warna pink tapi aku bukan sutun. ;)~
- aku ngan liyan same je! mencik bangun pagi.
- suke korek tinger sampaikan skang aku terpaksa hadap penyakit kuman dalam tinger. wtf!
- tak suka makan ubat tapi for dis moment kene gak paksa diri makan sbb sakit tinger!
- suke tgk gelagat orang tapi aku ni bukan gile seks! hahaha!
- suka karaoke w'pon tau sore cam katak! tuih!
- suke mandi sungai! aku suke berendam cam badak air!
- suka makan dorian!!! tetiap minggu aku makan dorian. gile betul!

• Pick your ten (10) most deserving receipients and describe them.
- oke. aku cube!

echa - bakal tunangan orang.. huhu!
frogies - bakal professional fotographer
elva - bakal ahli bina badan malaysia
cemut - bakal ibu tapi xtau bile..
hummy - bakal model slimworld. haha!
boboiz - bakal pengkaji cuaca

• Leave a comment on the receipients’ blog to tell them they’ve been tagged.
- siap!

• Paste the award badge in your sidebar.
- xberminat la plak.. hahaha!

8 comments:

  1. weh..betui ke korek tinger selalu leh kena jangkitan kuman?? aku selalu gak..sampai takde taik tinger....huhuhuhu...


    weh...ko asal banyak penyakit ni...badan montel je cam takder penyakit...wakakakak..

    ReplyDelete
  2. wahahhaa..siot ko sitonggek...

    ReplyDelete
  3. ek..
    sume yg kamu suke sumenya benda yang pelik2x...
    adeiiii....

    ReplyDelete
  4. model slimworld?

    MUAHAHAHAHAHA!

    bongok awak!

    ReplyDelete