Tuesday, June 16, 2009

ahad yg sibuk!

ahad lepas memang bz. t'hari attend kenduri kawin opismate aku (nanie) kat bangsar. kat bawah ni pic yg sempat dirakam w'pon dalam keadaan tergesa² nak balik sbb dapat call dari akak ipar aku.

rupanyer bukan emergency call tapi akak ipar aku ajak gi mandi sungai. so dari bangsar terus shoot balik sbb nak amik baju+seluar+tuala! aku ni memang pantang dgr sungai. memang laju je! hahaha! lokasi yg dipilih kali ni di sg. lubuk manggis yg tak jauh dari sg. congkak. sebenarnyer malas nak gi congkak sbb bajet mesti ramai nyer. tapi sampai kat sg. manggis ni pon ramai gak! waduh! silap timing! nak buat camne, last day cuti skolah. tu yg ramai bawak anak², makcik², anak tiri & jiran².

nasib ade port bleh landing sbb waktu tu pon da petang. mandi tak lame sbb bila nengok awan da mendung terus pack & gerak. on da way balik mertua aku bleh lak bagi idea suh berenti tepi jalan makan durian. wOOoo.. memang feberet aku la tu! hahaha! memang puas. aku sental durian & bini aku sental manggis! elok benar la tu! lepas balik hadap jem sampai kerumah! amik obat! kan da penat kaki!! yg penting hepi!!!


8 comments:

  1. waa mandi!!

    ni da habis post ke belum ni?

    aku mau nota untuk dibace..grrr...

    sila siapkan asaimen!

    ReplyDelete
  2. xde idea nak tulih pape lg ker...
    ko tak reti nak penat eak...
    dah pegi kenduri kawen, leh lak pegi mandi sungai...
    heheh...

    ReplyDelete
  3. best giler..

    patutla nampak cam kenal je background..kat sg congkak..

    aku salu g,

    tapi sg. manggis..tak penah plak.

    ohoho nak kene try ni

    ReplyDelete
  4. weeee...pnh g sungai congkak je

    ReplyDelete
  5. weh..sitonggek.gumuk nye ko...wakakakka

    ReplyDelete
  6. wa...sg.manggis kat mana tu.......cam besh je...... next time aku lak nak post aku g mandi sg. ler...cam teruja lak...hihihi..

    ReplyDelete
  7. eh bes nye.... mmg ske berendam nehh...nanti nk ajak cik abg p mandi manda situ la plak....

    ReplyDelete
  8. salam singgah...waaaaa,bestnyer bro.piknik di hari hari yg panas nie.waaaaa,hapi hapi... ;)
    erm,sempena hari bapa esok,buat bakal bapa...SELAMAT HARI BApA bro...be the best!!
    salam

    ReplyDelete