Friday, May 22, 2009

pic yg dijanjikan?

huhu.. seperti yg dijanjikan..
pic panas akak opis aku yg tgh demam nak peksa tahap kecekapan yg tade la bape cekap pon! huhu! aku panggil dia kak erol (sile klik name dia ). sian dia sampai tertido ulangkaji buku tu. penat ye? alalala tomey! hahaha! kalau tak lulus gak aku tatau la. yg penting aku pon peksa gak! tapi tak sentuh lagi buku P.T.K nie. isk! malasnyer aku! biasala aku, last minute baru nak cari buku. selamat berjaya akak ku yg comey! hahaha! b4 dat, nanti ari raye saya mintak maaf ye kak erol? hahahaha! chow!

8 comments:

  1. sapa tu?

    x kenai laaaa....kak mani x tauuuu!!!!

    p/s raya nanti hang kene ciom kaki dia mintak maap..janji noooo

    ReplyDelete
  2. ermmm...
    8/10...
    hebat giler...

    ReplyDelete
  3. waakakak....tk leh blah..da mcm nenek kebayan
    lari weh..eh2 tk payah nk lari ar beb..k.erol lari ke jln same je speed de...heheh
    (jgn mara eak kak...pisss)

    ReplyDelete
  4. ala...
    comel nye akak nih!!~~

    ReplyDelete
  5. salam...ouch!!saya bagi 10/10 gambo nie...erm,tuan punya badan tau ker dia kena expose mistik nie?ahaks!!!habislah kalau dia tau......

    ReplyDelete
  6. ahaks!
    dia da tau pic dia kene expose..
    n dia orang paling pertama yg comment..
    hahaha!

    ReplyDelete
  7. aku kerja dah 5 tahun, tp tak ambik PTK lagi. hmm.

    ReplyDelete