Wednesday, April 29, 2009


nak bagik bape bintang eh? bagik 4/5 da la. jalan citer yg menarek. satu perubahan baru dalam filem malaysia bila kita dapat lihat camner teruknyer bohsia dalam citer nie. hahaha! tapi kadang² cam pelik pon ade bila dengar repetition "doh atau bodoh" dari dialog tasha (lakonan nabila). tapi ape² pon citer ni memang best. tak rugi duit bayar utk tgk citer nie. w'pon aku tak minat sgt kat shamsul yusof tapi aku pegi gak sbb aku sebenarnyer nak tgk mutu lakonan shamzy (eh! betul ke spelling name dia? argh! lantakla!) ye la, ramai wartawan kate lakonan dia best. memang best lakonan dia w'pun ni 1st filem yg dia berlakon. ape² pon aku tak sabar² nak tggu sambungan filem bohsia nie. aku rase cam ade sambungan sbb ending dia tergantung. ape² pon up skit citer melayu utk remaja! cam good² je? hahaha!

6 comments:

  1. HAHA!

    ko da tgk?

    nak tgk jugakla nnt! :D

    ReplyDelete
  2. yes la ..
    skit2 ulang doh
    skit2 ulang doh
    cam tah ape ape jek

    but overall layan jugak la
    tapi lakonan nabila dengan shamsul tu kurenggg ~

    ReplyDelete
  3. cam gud2 je nengok filem melayu..huh!!
    ade aku kesah???

    ReplyDelete
  4. aku suka lakonan sam tu..
    best je tgk :)

    ReplyDelete
  5. salam...tak tengok lagi.but,planning nak tengok,itupun kalau sempat..huhuhu

    ReplyDelete