Monday, March 30, 2009

spesis ketam yg baru ditemui


hahaha! ketam ke bra? bra ke ketam? haha! bra berbentuk ketam! ha! baru betul.. taklerh blah aku nengok pic ni bila aku surf isuhangat.blogspot.com. aku ingatkan ketam betul rupanyer bra. chait! seksi ke seksa tgk pompuan pakai bra nie? pikir²kan sejenak :)

sumber : isuhangat.blogspot.com

jgn mintak cerai dlm kereta!

suami tengah memandu.

Isteri : kita dah berkawin 15 tahun dah,saya rasa saya tak sesuai lagi bersama dengan awak... saya nak mintak cerai dengan awak.....

si suami diam dan terus memandu kereta ...bertambah laju....(70km)

isteri : saya dah tak cintakan awak lagi...sebenarnya saya dah ada teman lelaki....dia akan berkawin dengan saya lepas awak ceraikan saya... saya malas nak cerita panjang lagi.. dan saya tak nak awak cuba pujuk saya..saya dah bosan hidup dengan awak....!!

si suami terus memandu dengan penuh perasaan marah...masih diam...

Isteri : bila kita bercerai,saya nak rumah kita...

si suami masih diam ...memandu dengan lebih laju.....(80km)

isteri : saya nak anak kita juga...awak bukan boleh pelihara mereka.....

si suami masih diam ..tambah kelajuan (100 km)

isteri : saya nak kereta ini,kredit card dan saving akaun kita

sisuami masih diam, membelok kereta ke arah jaya jusco.......

isteri : awak ada ingin minta apa2??

suami : tak perlu....saya dah ada apa yang saya perlukan...

isteri : ya kah?? apa yang awak ada..??

suami : si suami menjawap sebelum beliau menlanggar dinding konkrit jaya jusco... saya ada air bag.....awak tak ada..

moral of the story : beli la kete cam kete aku. kiri kanan ade airbag. kete apekah itu? hahaha!

sumber : isuhangat.blogspot.com

Wednesday, March 25, 2009

HAMANN BMW X6 Tycoon

aku penah nengok kete ni parking depan Pusrawi jln Tun Razak. tatau la doctor or patient yg punye. mak aih! lawa gile! geram je nengok. biasa la, orang tak berduit cam aku ni kalau tgk kete camtu agak jakun skit. kalau aku kaye tade la jakun cam aku..haha! so kalau rasa berminat nak beli kete nie bleh tgk spec kat bawah. mari membaca!

HAMANN BMW X6 Tycoon Specifications

Chassis
Wheels23 inch DESIGN EDITION RACE ANODIZED Alloys
Tires315/25R23
Drivetrain
LayoutFront Engine, AWD
Transmission6 Speed Automatic
DifferentialActive Limited Slip
Engine
Type:Inline 6 Cylinder Diesel, HAMANN Tuned
Horsepower315 bhp
Torque487 lb-ft.
Displacement3.0 liters
Exterior
Body Type4 Door, 4 Seat Crossover
AerodynamicsHAMANN Front and Rear Composite Lightweight Air Dams, Side Skirts, Rear Roof and Decklid Spoilers

Saturday, March 21, 2009

Earth Hour 2009

salam. da lame aku tak update blog. tade entry yg best & byk keje skit kat luar. tambah lagi dengan sibuk baca blog orang lain yg comey² n mantap². tak kurang ade gak blog yg menarik minat aku utk mengikuti luahan perasaan tentang dirinyer yg terkene layanan yg agak tidak memuaskan ati. maybe dia rase dia perfect agaknyer. abaikanla.. tak kose aku layan minah pelik tu.

maybe penglihatan dia terhalang diantara 2 kanta tebal depan biji mate dia tu kot? kalau tak cukup tebal sila ziarah england optical utk tambah power kay? haha

MySpace
whuteva! kat sini aku saje upload pic pasal Earth Hour yg akan diadakan pada 28 Mac ni. bukan konsert rihanna atau chris brown tapi suma rakyat Malaysia diminta utk menutup suma suis yg ade kat umah pada pukul 8.30PM - 9.30PM. tak kesahla suis ape pon. suis lampu ke, suis jamban ke, suma kasi tutup! ahaks! cam seronok je. tapi, xkan nak tutup suis fridge? nak mampus? kalau rosak sape nak tanggung? no no no! aku tutup suis lampu je la. tu kire support la gak kan? kalau padam suis tv plak taklerh nak tgk af? nak cucuk plug tv kat generator? ini tidak adil! hahaha! isk! penim! xkan nak buat bbq dalam umah? gile? kalau buat kat luar umah, ade plak jiran² yg tetibe sebelum ni tak penah bertegur datang mengaku sedara. duit da la tade. sen tgh kurang. xkan nak berkurung dalam umah? adoyai! tapi ape² pon aku cuba sedaya upaya support program nie. ala, setahun sekali je. tade hal la.. hehehe! sayangila bumi anda! ape yg aku tau ade 35 buah negara seluruh dunia terlibat dalam program ni. wah! meriah gak program nie w'pon sejam. hehehe! ape yg penting aku nak tgk ape yg akan jadi 28 Mac nie. adekah jadi seperti yg dirancang? same² kita sokong Earth Hour. kita tunggu dan lihat.

sila baca description dibawah yg dipetik dari laman web popular facebook!

Earth Hour started in 2007 in Sydney, Australia with 2.2 million homes and businesses turning their lights off for one whole hour. Only a year later and this event had become a global sustainability movement with up to 100 million people across 35 countries participating. Global landmarks such as the Golden Gate Bridge in San Francisco, Rome’s Colosseum and the Coca Cola billboard in Times Square, all stood in darkness, as symbols of hope for a cause that grows more urgent by the hour.

In 2009, at 8.30pm on March 28, we are asking people across the world to turn off their lights and join together in creating the vital conversation about the future of our precious planet. Earth Hour is a message of hope and a message of action. Everyone can make a difference.

It’s as simple as a flick of the switch. Join us for Earth Hour 2009.

video

Tuesday, March 3, 2009

kolam pancing udang

hari minggu yg lepas aku balik gombak. tujuannyer utk melawat orang tua aku. bila kembar aku bagitau yg ade kolam pancing udang baru bukak, terus aku gi sane. cam layan je bila tgk adik aku mancing. nak pegang taklerh sbb bini tgh pregnant. biasalah, petua orang tua². kene la patuh.hehehe! so, aku tgk je la diorang pancing w'pon dalam ati tu geram gile. kat bawah ni ade skit gambar yg sempat diamik. layan...






Monday, March 2, 2009

how dangerous!!?

How dangerous of a driver are you?

betul² berhemah nie! bagus encek azrul!